Eetkamer

Totaalconcept

Netural Home

Centrale plek

Uw eetkamer is een centrale plek in uw huis en is meer dan een tafel en stoelen, een eetkamer staat symbool voor samen zijn. Gezellig tafelen, de dag bespreken, werken, knutselen en huiswerk maken: de eetkamer heeft in veel interieurs een centrale plek in huis en vervult vaak, naast eten, een breed scala aan andere woonfuncties.

De juiste styling kan dus niet ontbreken. Wilt u alleen een make-over, kleine aanpassing of compleet renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs om uw huidige eetkamer te bekijken en uw wensen te bespreken.

Schermafbeelding 2022 05 06 om 10.08.47
Afspraken
0 +

Per week worden er gemiddeld 90 showroom-afspraken gemaakt.

Specialisten
0 +

In onze showroom werken 12 specialisten die u kunnen voorzien van advies op maat.

Merken
0 +

Wij zijn trotste dealer van 30+ verschillende merken.  Bekijk ons assortiment.

jaar
0

Wij hebben 14 jaar ervaring in sanitair, vloeren, tegels en totaalprojecten. 

Werkzaamheden

Voor u begint met het inrichten van de eetkamer is het belangrijk om te bepalen aan welke wensen uw eethoek moet voldoen. Het antwoord op deze vragen is een goede leidraad voor het kiezen van de juiste tafel en stoelen, kleuren, accessoires én de juiste verlichting.

Eventuele werkzaamheden bestaan uit: plaatsen vloerverwarming, nieuwe vloer, nieuwe elektra, isolatie, stuken, schilderen, nieuwe kozijnen, behangen, plaatsen of verwijderen van muren, glazen wanden, dubbel glas tot een verlaagd plafond. Wij kunnen alles en zelfs nog meer.

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

Showroom

Bij Netural Home kunt u terecht voor alle vloeren van pvc, laminaat, tegels tot hout, wandafwerking, tapijt, beton cire tot black steel deuren. Wij kunnen zelfs uw kozijnen en deuren op maat laten maken in onze eigen fabriek, alles is mogelijk. Onze adviseurs maken een offerte op maat en alles wordt tot in de details uitgewerkt. 

Daarna worden alle materialen voor u besteld en wij regelen voor u de planning en montage, zodat alles probleemloos op elkaar is afgestemd.

Ons concept is gebaseerd op vakmanschap, service en passie. U bent van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en advies, wilt u verzekerd zijn van advies op maat vragen wij u een afspraak te maken.

1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.