Slaapkamer

Totaalconcept

Netural Home

De slaapkamer

Een slaapkamer is een oase van rust, maar hoe bereikt u dat? Soms is een likje verf niet voldoende en zijn er drastische maatregelen nodig. Bent u van plan om uw slaapkamer te renoveren of wilt u uw slaapkamer vergroten

Misschien ziet u in uw woning mogelijkheden om van twee kleinere kamers een grote kamer te maken door een muur door te breken waardoor u een extra grote slaapkamer creëert.

Bij allebei deze opties komt veel kijken, naast het bewerken van muren, vloeren en plafond moet er waarschijnlijk ook nog nieuw meubilair komen en in elkaar gezet worden. Wij helpen u graag. Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs om uw huidige slaapkamer te bekijken en uw wensen te bespreken.

1 1 2
Afspraken
0 +

Per week worden er gemiddeld 90 showroom-afspraken gemaakt.

Specialisten
0 +

In onze showroom werken 12 specialisten die u kunnen voorzien van advies op maat.

Merken
0 +

Wij zijn trotste dealer van 30+ verschillende merken.  Bekijk ons assortiment.

jaar
0

Wij hebben 14 jaar ervaring in sanitair, vloeren, tegels en totaalprojecten. 

Belangrijke factor

Licht is een belangrijke factor in een ruimte als een slaapkamer. Daglicht heeft bijvoorbeeld een groot effect op de beleving van ruimte in uw slaapkamer. Bij Netural Home kunt u terecht voor alle vloeren van pvc, laminaat, tegels tot hout, wandafwerking, tapijt, beton cire tot black steel deuren.

Wij kunnen zelfs uw kozijnen en deuren op maat laten maken in onze eigen fabriek, alles is mogelijk. Onze adviseurs maken een offerte op maat en alles wordt tot in de details uitgewerkt. Daarna worden alle materialen voor u besteld en wij regelen voor u de planning en montage, zodat alles probleemloos op elkaar is afgestemd.

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

Showroom

Ons concept is gebaseerd op vakmanschap, service en passie. U bent van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en advies, wilt u verzekerd zijn van advies op maat vragen wij u een afspraak te maken. 

We denken met u mee en bekijken wat er nodig is om de verbouwing van uw slaapkamer te realiseren. Vervolgens brengen we een offerte uit die we ook mondeling toelichten, zodat er bij u geen vragen open staan als wij uw slaapkamer verbouwen.

1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.