Zonnepanelen

Voor uw project

Maak een afspraak, wij adviseren u graag

Zonnepanelen

De zon is en blijft een eeuwige energiebron die altijd voorradig zal zijn. Dankzij zonnepanelen kunt u 100% groene energie produceren. Waardoor u een belangrijke bijdrage levert aan een duurzame wereld. Dit gebeurt doordat de panelen lichtstralen van de zon kunnen omzetten naar elektriciteit.  

Zonnepanelen zijn niet alleen een investering voor een duurzame wereld, maar ook voor een duurzame toekomst. Doordat de zon gratis energie geeft bespaart u al vanaf de eerste dag op uw energiekosten. Het duurt ongeveer 6 a 7 jaar totdat u uw investering heeft terugverdiend, waarna u levenslang kunt genieten van gratis energie vanuit uw eigen dak. Naast een lage energierekening kent een zonnepaneel ook andere voordelen waardoor het een slimme investering is. Bijvoorbeeld een hogere woningwaarde, fiscaal aftelbaarheid en een gemeentelijke subsidie.

1 1
Afspraken
0 +

Per week worden er gemiddeld 90 showroom-afspraken gemaakt.

Specialisten
0 +

In onze showroom werken 12 specialisten die u kunnen voorzien van advies op maat.

Merken
0 +

Wij zijn trotste dealer van 30+ verschillende merken.  Bekijk ons assortiment.

jaar
0

Wij hebben 14 jaar ervaring in sanitair, vloeren, tegels en totaalprojecten. 

Complete systemen

Netural Home biedt u graag complete systemen waarin de gehele weg van zonlicht naar apparaat wordt verzorgd. U kunt bij ons kiezen uit 3 zonnepanelenpakketten van uiteraard hoge kwaliteit. Deze zijn Netural Home Premium, Netural Home High en Netural Home Max. Elk pakket bestaat uit zonnepanelen, omvormers, bevestigingsmateriaal, connectoren, werkschakelaar en kabels. Bij afstemming worden alle materialen voor u besteld waarna wij de planning voor de montage probleemloos kunnen regelen. De levering van alle benodigde materialen, de complete installatie en een technische inspectie wordt door ons gedaan. Ook als er een aanpassing in uw groepenkast nodig is maken onze vakkundige en gecertificeerde monteurs dit voor u in orde. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit van onze service. Verder bieden wij ook garanties van 10 tot 25 jaar op al onze pakketten.

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

Wij helpen u graag

Geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en advies. In onze showroom kunt u bekijken welk zonnepanelenpakket het beste bij u past. Indien u hierbij ook advies op maat nodig heeft verzoeken wij u graag om een afspraak te maken.

1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.