Douche

Bekijk soorten douches

Meer in onze showroom

ufo 100 houtskool eiken sfeer 8 CMYK

Douche

Bij Netural Home kunt u terecht voor verschillende soorten douches en accessoires. Ons aanbod bestaat uit douchewanden, douchedeuren, cabines, inloopdouches, douchepanelen, douchebakken, douchekranen en douchegoten.Wij hebben een ruim assortiment in douches met alle denkbare opstellingen, formaten, kleuren en stijlen. Van douchewanden, cabines en deuren met een chroom, mat zwart of wit profiel tot maatwerk met geborsteld messing of koper beslag, alles is mogelijk. Bij maatwerk wordt er altijd van te voren ingemeten.

complete renovatie

U kunt bij ons terecht voor alleen een douchegoot tot een complete renovatie. U bent van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en advies, wil je verzekerd zijn van advies op maat vragen wij u een afspraak te maken.Netural Home heeft zijn eigen bezorgservice, wij leveren door heel Nederland. Wij zijn flexibel qua levertijden zodat het voor u altijd goed uitkomt. Indien u op de afgesproken dag en datum niet aanwezig kunt zijn, verzoeken wij u dit 24 uur van te voren telefonisch of via de mail aan ons kenbaar te maken.

Onze merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. 

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

Loodgieter

Een hele badkamer verbouwen of een kleine renovatie? Bij Netural Home zijn er vele opties. In onze showroom kunnen wij jou van A tot Z adviseren. Daarnaast zorgen wij ook voor de montage en plaatsing van jouw nieuwe badkamer. Onze adviseur voorziet je graag van professioneel advies. Al honderden tevreden klanten zijn jou voorgegaan met een complete badkamer. Maak vandaag nog een afspraak!

Vragen en of opmerkingen

Contact

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Wij kunnen u van dienst zijn, gebruik een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. U kunt hier terecht voor oriëntatie, inspiratie en materiaalkeuze tot deskundig advies en begeleiding.

1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.