Over ons

Meer over ons

Netural Home

OP MAAT

van uw project

Over ons

Netural Home is een moderne winkel voor sanitair, tegels, houten, pvc en laminaat vloeren.
Tevens zijn we gespecialiseerd in zonnepanelen.
Het installeren van sanitair, leggen van vloeren, monteren van zonnepanelen, tegelzetten, vloerverwarming plaatsen, traprenovatie is voor onze vakbekwame buitendienst  geen probleem. Ons hoofddoel is om luxe kwaliteit te leveren, hebben oog voor detail, denken mee en vinden het belangrijk dat uw investering zijn geld ook echt waard is. Ook op langere termijn, dat onderscheidt ons van andere, we zijn zeer service gericht!
Laat u inspireren in onze winkel…!

IMG 6733

20 jaar expert in het leveren van interieur

IMG 6739

Ons team

Ons team beschikt over deskundige medewerkers, die u kunnen begeleiden van offerte naar verkoop. We zijn gedreven om vernieuwende oplossingen te bedenken en om mooie projecten te realiseren. Tevens vinden wij communicatie via korte lijnen, snel schakelen en vooral de zorg uit handen nemen van uw woningproject!

Een vraag?

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Wij kunnen u van dienst zijn, gebruik één van onderstaande contact mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Amstelveen. U kunt hier terecht voor oriëntatie, inspiratie en materiaalkeuze tot deskundig advies en begeleiding.

Ons Advies

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Wij kunnen u van dienst zijn, gebruik één van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. U kunt hier terecht voor oriëntatie, inspiratie en materiaalkeuze tot deskundig advies en begeleiding.