Vloertegels

Bekijk soorten vloertegels

Meer in onze showroom

Oslo XL CP Mat zwart

Vloertegels

Vloertegels zijn al jaren erg populair en bijna onmisbaar in onze badkamers, keukens en toiletten.Dit komt doordat ze erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. In de winter zijn ze zeer geschikt voor vloerverwarming, terwijl ze in de zomer juist heerlijk koel blijven. Ook zijn tegels een stuk beter voor de hygiëne vergeleken met andere soorten vloeren en wanden. Naast al deze voordelen gaan tegels ook veel langer mee. Kortom, met het uitkiezen van een tegel maakt u een goede start voor het inrichten van uw ideale droombadkamer, -keuken en -toilet.

Onze merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. 

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

A-MERKEN

Wij leveren alle A-merken, beschikken over een eigen voorraad en importeren zelf ook uit diverse landen. Kies uit de verschillende stijlen: klassiek, modern, mediterraan of minimalistisch. Ons assortiment bestaat uit vloer- en wandtegels in verschillende afmetingen van keramisch parket, marmer, metrotegels, mozaïek, van hexagon tot terrazzo tegels. Wilt u de vloertegels in het echt zien? Bekijk onze vloertegel presentatie in onze showroom in Badhoevedorp.

Vragen en of opmerkingen

Contact

Onze tegelzetters hebben meer dan 20 jaar ervaring en installeren vakkundig alle soorten en maten vloer- en wandtegels, ook mozaïek en patroon. Er word op locatie ingemeten en tot in de details uitgewerkt. Onze tegelzetters werken met hoogstaande materialen zodat wij u de benodigde garanties kunnen geven. Netural Home is ook gespecialiseerd in alle soorten vloerverwarmingen van frezen, noppenplaten, draadstaalmatten tot elektrisch.

1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.