Woonkamer

Totaalconcept

Netural Home

Renoveren

Wilt u uw woonkamer renoveren, aanpassen of compleet verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De woonkamer is immers de belangrijkste ruimte binnen de gehele woning. Hier wilt u zich thuis voelen en tot rust komen na een drukke werkdag.

Omdat we iedere dag veel tijd in deze ruimte doorbrengen, is het belangrijk om deze de aandacht te geven die het verdient. U kunt uw woonkamer op verschillende manieren renoveren, van kleine verbouwingen tot ingrijpende renovatie projecten. Wij helpen u erin mee, en dat doen we met onze expertise en 20 jaar ervaring in de bouw. Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs om uw huidige woonkamer te bekijken en uw wensen te bespreken.

1 1 1
Afspraken
0 +

Per week worden er gemiddeld 90 showroom-afspraken gemaakt.

Specialisten
0 +

In onze showroom werken 12 specialisten die u kunnen voorzien van advies op maat.

Merken
0 +

Wij zijn trotste dealer van 30+ verschillende merken.  Bekijk ons assortiment.

jaar
0

Wij hebben 14 jaar ervaring in sanitair, vloeren, tegels en totaalprojecten. 

Grootste ruimte

De woonkamer is meestal de grootste ruimte van uw woning. Daardoor kan deze ook direct voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Er zijn veel factoren die meespelen bij het inrichten van uw woonkamer. Hoe benut u deze centrale ruimte in huis optimaal? En hoe wilt u uw woonkamer gebruiken?

Wij helpen u graag. Eventuele werkzaamheden bestaan uit: plaatsen vloerverwarming, vloeren, nieuwe elektra, isolatie, stuken, schilderen, nieuwe kozijnen, behangen, plaatsen of verwijderen van muren, glazen wanden, verlaagd plafond tot een nieuwe uitbouw of serre, wij doen het allemaal en nog meer.

Showroom

Omdat de woonkamer zoveel verschillende functies vervult kan het lastig zijn deze ruimte functioneel én sfeervol in te richten.

Bij Netural Home kunt u terecht voor alle vloeren van pvc, laminaat, tegels tot hout, wandafwerking, tapijt, beton cire tot black steel deuren. U bent van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en advies, wilt u verzekerd zijn van advies op maat vragen wij u een afspraak te maken.

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

CONTACT OPNEMEN

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Wij kunnen u van dienst zijn, gebruik een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. U kunt hier terecht voor oriëntatie, inspiratie en materiaalkeuze tot deskundig advies en begeleiding.

1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.