Toiletten

Bekijk soorten toiletten

Meer in onze showroom

WhatsApp Image 2019 09 24 at 17.19.08 1160x1547 1

Toiletten

Hoe fijn is het als het kleinste kamertje in huis is voorzien van een aangename sfeer. Netural Home heeft een uitgebreid assortiment in hangende toiletten, vlak spoel, diep spoel, verhoogde, staande toiletten, randloze toiletten, toiletsets, urinoirs, douche wc’s, bidets, reservoirs, bedieningspanelen en accessoires. Wc’s zijn er in verschillende vormen en maten. Sommige wc’s zijn eventueel ook in verschillende kleuren beschikbaar van mat wit, mat zwart, glans wit of zelfs cement, zand of antraciet.Veel van onze toiletten zijn uit voorraad leverbaar en wij  kunnen het eventueel ook voor u installeren. Ben je op zoek naar deskundige hulp en advies, onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen.

Onze merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. 

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

Loodgieter

Een hele badkamer verbouwen of een kleine renovatie? Bij Netural Home zijn er vele opties. In onze showroom kunnen wij jou van A tot Z adviseren. Daarnaast zorgen wij ook voor de montage en plaatsing van jouw nieuwe badkamer. Onze adviseur voorziet je graag van professioneel advies. Al honderden tevreden klanten zijn jou voorgegaan met een complete badkamer. Maak vandaag nog een afspraak!

Vragen en of opmerkingen

Contact

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Wij kunnen u van dienst zijn, gebruik een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. U kunt hier terecht voor oriëntatie, inspiratie en materiaalkeuze tot deskundig advies en begeleiding.

1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.