Wandtegels

Bekijk soorten wandtegels

Meer in onze showroom

GL075GNP 03

Wandtegels

Wantegels zijn onmisbaar in badkamer, keuken of toilet. Met het uitkiezen van een tegel start u met de basis van het inrichten van uw badkamer. Tegels zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en geschikt voor vloerverwarming.

Wij streven ernaar om iedereen en passende tegel te bieden. Omdat goede tegels een leven lang meegaan is het belangrijk een zorgvuldige keuze te maken. Ieder jaar bezoeken wij beurzen en fabrieken om ons assortiment aan te vullen met de nieuwste kleuren en trends.

Onze merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. 

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

A-MERKEN

Wij leveren alle A-merken, beschikken over een eigen voorraad en importeren zelf ook uit diverse landen. Kies uit de verschillende stijlen: klassiek, modern, mediterraan of minimalistisch. Ons assortiment bestaat uit vloer- en wandtegels in verschillende afmetingen van keramisch parket, marmer, metrotegels, mozaïek, van hexagon tot terrazzo tegels. Wilt u de vloertegels in het echt zien? Bekijk onze vloertegel presentatie in onze showroom in Amstelveen.

Vragen en of opmerkingen

Contact

Onze tegelzetters hebben meer dan 20 jaar ervaring en installeren vakkundig alle soorten en maten vloer- en wandtegels, ook mozaïek en patroon. Er word op locatie ingemeten en tot in de details uitgewerkt. Onze tegelzetters werken met hoogstaande materialen zodat wij u de benodigde garanties kunnen geven. Netural Home is ook gespecialiseerd in alle soorten vloerverwarmingen van frezen, noppenplaten, draadstaalmatten tot elektrisch.

1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.