Vloeren

Elegant and unique design

Choice arround the world

Reference 2

Vloeren

Iedere houten plank heeft zijn eigen structuur, het is een natuurproduct met zijn eigen tekening en karakter. Een houten vloer brengt warmte, luxe en sfeer in huis. Kenmerkend aan hout is dat het met de jaren steeds mooier wordt, iedere buts geeft een geleefde houten vloer zijn eigen karakter en uitstraling.

Onze collectie houten vloeren is gevarieerd en geschikt voor iedere interieurstijl. Wij bieden een divers en exclusief assortiment, volop keuze in kleuren en formaten. Van rechte planken tot visgraat en Hongaarse punt. Al onze houten vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming. Wij leveren houten vloeren uit voorraad en custom-made.

Afspraken
0 +

Per week worden er gemiddeld 90 showroom-afspraken gemaakt.

Specialisten
0 +

In onze showroom werken 12 specialisten die u kunnen voorzien van advies op maat.

Merken
0 +

Wij zijn trotste dealer van 30+ verschillende merken.  Bekijk ons assortiment.

jaar
0

Wij hebben 14 jaar ervaring in sanitair, vloeren, tegels en totaalprojecten. 

PVC vloeren

PVC vloeren zijn gemaakt van een hard soort kunststof. Deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en waterbestendig. PVC vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn net zo mooi en echt als hout of steen. Pvc is net zo makkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Ons assortiment pvc vloeren bestaat uit verschillende dessins hout en tegelstructuur en kleuren. U kunt kiezen uit lijm, klik en rigid vloeren, met keuze uit XXL stroken ,visgraat tot betonlook.

Laminaat vloeren

Laminaat vloer zijn gemaakt van HDF, dit zijn meerder lagen houtvezels geperst met lijm. Laminaat heeft de uitstraling van een echte parket of betonvloer maar heeft praktische voordelen. Het is hygiënisch, vochtbestendig, onderhoudsarm, kleurvast en eenvoudig te installeren. Onze laminaatvloeren zijn in verschillende patronen, diktes met en zonder V- groef verkrijgbaar. Onze laminaatvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit met garanties van wel 10 tot 25 jaar.

Netural home

Waarom kiezen voor Netural home? 

Showroom

Een groot assortiment waar u uitgebreid inspiratie op kunt doen. Ook kunt u onze producten bekijken in de showroom.

Merken

Wij zijn dealer van veel verschillende merken. Deze merken kunt u terugvinden op onze website.

Advies op maat

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Wij denken graag met u mee.

Gratis stalen

Netural Home beschikt over een ruime hoeveelheid stalen, deze kunt u kosteloos mee naar huis nemen en na een aantal dagen weer retourneren in de winkel.

compleet assortiment

Wij hebben een breed assortiment van sanitair, vloeren en tegels. Veel producten kunt u terugvinden op onze website.

Garantie

Netural Home biedt naast de garantie van zijn leveranciers ook extra garantie op diverse goederen en diensten, deze zijn nader te bepalen!

Onze vloerlegers

Onze vloerenleggers werken vakkundig en hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten vloeren van eiken lamelparket tot pvc vloeren laminaat en tapijt. Indien nodig zetten wij uw houten vloer in de (kleur) olie en word deze afgewerkt met plinten. Vloer niet egaal? Geen probleem dan kunnen wij deze ook voor u egaliseren. Alles is mogelijk van tapijt op uw trap tot visgraat pvc. Al onze vloeren worden ingemeten en u heeft 1 jaar garantie op de installatie.

Vragen en of opmerkingen

Contact

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Wij kunnen u van dienst zijn, gebruik een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. U kunt hier terecht voor oriëntatie, schetsontwerp en bouwtekening, inspiratie en materiaalkeuze tot deskundig advies en begeleiding.
1 1

Bezorgen

Wij bezorgen uw producten.

2 1

Klantenservice

Staat altijd voor u klaar.

3

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u nooit teveel.

4

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.